Van sollicitatie tot plaatsing: het sollicitatieproces bij Nuworkz in detail

Gepubliceerd op 29 november 2023 om 09:30

Van sollicitatie tot plaatsing: het sollicitatieproces bij Nuworkz in detail

Welkom bij Nuworkz! We begrijpen dat het sollicitatieproces een spannende en belangrijke stap is in jouw carrière. In deze blog nemen we je mee door het gedetailleerde sollicitatieproces bij Nuworkz, vanaf het moment dat je besluit te solliciteren tot het moment van plaatsing.

 

  1. Ontdekking en interesse:

Het begint allemaal met jouw ontdekking voor een nieuwe baan. Of het nu gaat om onze website, vacaturesites of mond-tot-mondreclame, je eerste stap is het ontdekken van wie we zijn en wat we te bieden hebben.

 

  1. Sollicitatie indienen:

Nadat je de perfecte vacature hebt gevonden, is het tijd om je sollicitatie in te dienen. We hebben ons sollicitatieproces zo ontworpen dat het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Zo zullen wij in elk geval binnen 12 uur contact met jou opnemen.

 

  1. Screening en eerste beoordeling:

Na ontvangst van je sollicitatie, kijken we naar je ervaring en vaardigheden om een eerste indruk te krijgen, mochten wij hier vragen over hebben zul je die direct per whatsapp of mail ontvangen.

 

  1. Eerste gesprek:

Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit kan persoonlijk zijn of via een virtueel platform, afhankelijk van de omstandigheden en jouw locatie. Dit gesprek is een kans voor ons om jou beter te leren kennen en voor jou om meer te weten te komen over Nuworkz.

 

  1. Check van vaardigheden en testen:

Voor bepaalde functies kunnen we wat tests gebruiken om je vaardigheden en competenties te bekijken. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat we de juiste match maken tussen jou en de functie.

 

  1. Tweede gesprek:

Als het eerste gesprek positief verloopt, volgt mogelijk een tweede gesprek. Hier kunnen we dieper ingaan op specifieke aspecten van de functie en jouw verwachtingen. Mochten er van jou kant nog vragen zijn die in het eerste gesprek niet beantwoord zijn of je bent later nog op een vraag gekomen mag je die altijd stellen bij een tweede gesprek of gedurende te periode via Whatsapp.

 

  1. Referentiecheck:

Als beide partijen enthousiast zijn, kunnen we overgaan tot een referentiecheck. Dit helpt ons een beter beeld te krijgen van jouw professionele achtergrond en prestaties. Indien dit niet gewenst is zullen wij deze actie niet verrichten.

 

  1. Aanbieding en Ondertekening:

Gefeliciteerd! Als alles naar wens verloopt, ontvang je een aanbieding voor de vacature. Hierin staan details over de functie, arbeidsvoorwaarden en andere relevante informatie. Na jouw akkoord volgt de ondertekening van het arbeidscontract.

 

  1. Onboarding en Plaatsing:

Welkom bij het Nuworkz-team! De onboarding-fase begint, en je krijgt alle nodige informatie en ondersteuning om succesvol te integreren in je nieuwe rol. Wij zullen je altijd ondersteunen bij eventuele vragen.