Ontdek de kracht van video wervingscampagnes: een stap richting effectieve personeelswerving

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 15:43

In de dynamische wereld van personeelswerving is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën. Een van de meest opvallende en effectieve trends in dit digitale tijdperk is de opkomst van video wervingscampagnes. In deze blog zullen we dieper ingaan op waarom video's zo'n krachtig hulpmiddel zijn geworden bij het werven van personeel en hoe Nuworkz, in samenwerking met bessemsmarketingservice, dit potentieel heeft benut om een opmerkelijke video te creëren voor TCC.

 

Waarom kiezen voor een video Wervingscampagne?

  1. Menselijke Connectie: Video's bieden een menselijke touch die moeilijk te bereiken is met traditionele vacature teksten. Potentiële kandidaten kunnen gezichten zien, stemmen horen en de bedrijfscultuur en -waarden beter begrijpen.

  2. Beter Inzicht in de Functie: Een video stelt werkzoekenden in staat om een dieper inzicht te krijgen in de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van de functie. Dit kan leiden tot beter geïnformeerde sollicitanten die daadwerkelijk enthousiast zijn over de rol.

  3. Creatieve Presentatie: Video's geven recruiters en marketeers de vrijheid om creatiever te zijn in hun presentatie. Dit kan de aandacht trekken en de merkbekendheid vergroten.

  4. Storytelling: Verhalen vertellen is een krachtige manier om de aandacht van mensen te trekken en vast te houden. Met video's kunnen bedrijven hun verhaal op een meeslepende manier presenteren, waardoor potentiële kandidaten zich meer betrokken voelen.

 

Effectiviteit van Video Wervingscampagnes

  1. Hoger Bereik en Betrokkenheid: Video's trekken meer aandacht op sociale media en andere online platforms. Ze hebben de neiging om meer likes, shares en opmerkingen te genereren dan tekstuele berichten.

  2. Memorabiliteit: Mensen onthouden visuele inhoud beter dan tekst. Een goed gemaakte wervingsvideo kan in de hoofden van kandidaten blijven hangen, zelfs na het verlaten van de wervingspagina.

  3. Diversiteit en Inclusie: Video's kunnen bijdragen aan een gevoel van diversiteit en inclusie in een bedrijf. Potentiële kandidaten kunnen mensen zien die lijken op henzelf en zich daardoor meer aangesproken voelen.

  4. Tijdsbesparing: Video's kunnen in een kortere tijd meer informatie overbrengen dan lange teksten. Dit bespaart zowel de sollicitant als de recruiter kostbare tijd.

Nuworkz x Bessemsmarketing Service: Een Succesvolle Samenwerking

Nuworkz heeft de kracht van video wervingscampagnes erkend en is een samenwerking aangegaan met Bessemsmarketingservice om een opvallende video te creëren voor verschillende opdrachtgevers. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een video die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de essentie van TCC als werkgever vastlegt. 

 

Conclusie

Video wervingscampagnes zijn de nieuwe horizon van effectieve personeelswerving geworden. Met hun vermogen om een menselijke connectie tot stand te brengen, het bedrijfsverhaal te vertellen en de aandacht vast te houden, zijn ze een krachtige troef in de wervingsstrategie van elk modern bedrijf. Nuworkz en Bessemsmarketing Service hebben dit potentieel erkend en bewezen met hun indrukwekkende samenwerking voor TCC.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in uw personeelswerving? Overweeg dan zeker een video wervingscampagne en ontdek hoe het uw wervingsproces kan transformeren.

Neem contact op met Nuworkz voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van impactvolle video wervingscampagnes.

 

Opmerking: Nuworkz is verheugd om te vermelden dat we in samenwerking met Bessemsmarketing Service een boeiende video hebben gecreëerd voor TCC, die een enorme positieve respons heeft ontvangen. We zijn trots op onze rol in het helpen van bedrijven om topkandidaten aan te trekken via de kracht van video.

Meer informatie ... ?