Hey, leuk dat je wilt werken bij Vino Automotive

Werken bij Vino Automotive heeft talloze pluspunten daarnaast krijg je nog eens goed betaald! 

 

✔ Werken in een jong Team

✔ Werken aan de leukste auto's

✔ Iedere dag creatief bezig zijn

 

Inschrijfformulier

 

Veel gestelde vragen

Wat houd het werk in?


Als carwrapper ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van verschillende wrapfolies op voertuigen om ze te transformeren en te voorzien van creatieve ontwerpen, branding of kleuren. Je zorgt voor een nauwkeurige voorbereiding, zorgvuldige installatie en naadloze afwerking. Vaardigheid in het werken met folie, precisie en aandacht voor detail zijn essentieel voor succes in deze rol. Je werkt nauw samen met klanten en collega's om aan hun behoeften te voldoen en hoogwaardige resultaten te leveren. Als carwrapper is passie voor auto's en een creatieve instelling een must.

Met wie werk ik samen?

Je werkt samen met een compact en jong team, in totaal bestaat het team uit 5 personen met ieder zijn eigen speciliteit.

Wat kan ik verdienen?

Je ontvang tussen de €1900/€2200,- per maand. 

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos! We kijken graag met je mee naar jouw ambities. Ook andere vervolg banen zijn mogelijk bij Nuworkz. Kijk op www.nuworkz.nl voor alle mogelijkheden!

Wat zijn de uren?

Je werkt van 8:30 tot 17:00 van maandag tot vrijdag, en indien mogelijk ook de Zaterdagen in overleg. 

Moet ik ervaring hebben?

Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Het is natuurlijk wel van belang dat je bereid bent te leren. 

Wanneer kan ik aan de slag?

Na je aanmelding word je binnen 24 uur gebeld door het contactteam . Het contactteam plant jou direct in voor een kennismaking.Tijdens de kennismaking krijg je meer informatie over de werkzaamheden. Vervolgens krijg je een eerste werkdag. Wanneer je de werkdag hebt afgerond, kun je dezelfde week starten! Je kunt het gehele proces binnen 48 uur doorlopen. 

Wat houd een kennismaking in?

Tijdens deze kennismaking maken wij graag kennis met jou en maak jij kennis met de contactpersoon. Hij of zij vertelt je meer over je werkzaamheden & over je collega’s en wat je kan verdienen. Heb je op dat moment vragen, schroom dan niet om onze Recruiter het hemd van het lijf te vragen! Na de kennismaking neemt de contactpersoon telefonisch contact met je op. Wanneer de eerste indruk van beide kanten positief is, kom je langs voor je eerste werkdag!

Contactpersoon 

Nuworkz: Leroy Durieux