Hey, leuk dat je wilt werken bij Fortuna Sittard

Bekijk deze pagina goed voor meer informatie over een leuke horeca baan

Werken bij Fortuna Sittard heeft talloze pluspunten daarnaast krijg je nog eens goed betaald! 

 

✔ Werken met vrienden

✔ Werken op de leukste events

✔ Werken bij een prof club! 

 

Inschrijfformulier

Tot Fortuna! 

 

Veel gestelde vragen

Wat houd het werk in?

Bij Fortuna Sittard hebben wij tijdens wedstrijden en events veel mensen nodig die verschillende functies uitoefenen, denk hierbij aan de onderstaande mogelijkheden. 

- Bediening business lounge 

- Bar buisiness lounge 

- Barmedewerker veld 

- Food medewerker business lounge

- Food medewerker veld 

 

Met wie werk ik samen?

Nuworkz biedt dit aan als een studentenbaan, dat betekent dat je samenwerkt met leeftijdsgenoten & vrienden/vriendinnen. Nuworkz heeft niet alleen voor studerende mensen de perfecte bijbaan. Ook wanneer je op dit moment een tussenjaar hebt of wanneer je bent afgestudeerd en graag ervaring wil opdoen ben je bij Nuworkz aan het juiste adres. 

Wat kan ik verdienen?

Bij ons ontvang je een vrijwillgerscontract met een loon van €11,- 

 

kom jij 1tm/9 x €10,- 

kom jij 10tm/16 x €11,25 

kom jij 17x €12,50 

met terugwerkende krach, in de vorm van een bonus. 

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos! We kijken graag met je mee naar jouw ambities. Ook andere vervolg banen zijn mogelijk bij Nuworkz. Kijk op www.nuworkz.nl voor alle mogelijkheden!

Hoe vaak moet ik beschikbaar zijn?

Heb je een drukke studie, sport of andere verplichtingen? Dan kan je aangeven, graag zien wij jou natuurlijk zo vaak als mogelijk ;) 

Moet ik Horeca ervaring hebben?

Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Iedereen die bij ons komt werken krijgt, voorafgaand aan zijn of haar eerste werkdag, een korte introductie.

Wanneer kan ik aan de slag?

Na je aanmelding word je binnen 24 uur gebeld door het contactteam . Het contactteam plant jou direct in voor een kennismaking.Tijdens de kennismaking krijg je meer informatie over de werkzaamheden. Vervolgens krijg je een eerste werkdag. Wanneer je de werkdag hebt afgerond, kun je dezelfde week starten!

Wat houd een kennismaking in?

Tijdens deze kennismaking maken wij graag kennis met jou en maak jij kennis met de contactpersoon. Hij of zij vertelt je meer over je werkzaamheden & over je collega’s en wat je kan verdienen. Heb je op dat moment vragen, schroom dan niet om onze Recruiter het hemd van het lijf te vragen! Na de kennismaking neemt de contactpersoon telefonisch contact met je op. Wanneer de eerste indruk van beide kanten positief is, kom je langs voor je eerste werkdag!

Contactpersoon 

Nuworkz: Milou Ghijsen 

 

Fortuna: Ken/Cindy