Kom in contact!

Vul uw gegevens in of bel ons direct 046 2340302

Onze Workerz staan voor jou klaar! 

Leroy Durieux eigenaar CEO Nuworkz personeel zoeken

Specifieke vraag?

Leroy Durieux

Eigenaar

 

 

Meld je bedrijf aan

Met een paar klikken zetten wij jouw dienst live, waarna onze workerz worden ingelicht.

 

Kies zelf wie je uitnodigt 

Kies uit Workerz die wij voor jou hebben geselecteerd

 

Aan de slag! 

De kandidaat zal aanwezig zijn op de aangewezen tijd en plaats, wij zullen dit extra monitoren. Klaar om aan de slag te gaan!

 

 


Wat maakt Nuworkz een gewaardeerd partner?


Onze specialiteiten

Evenementen & Festivals

Jij zoekt Workerz met allerlei skills die hard werken om jouw event tot een groot succes te maken. Hoe krijg je voldoende talent op locatie? In onze database staan er genoeg te springen om aan de slag te gaan op jouw event. Nuworkz regelt alles van de selectie en planning van jouw tijdelijke crew tot de financiële afhandeling.

Callcenter & Administratief

De beller is sneller, maar niet als je personeel tekort komt. Onze Workerz kunnen worden ingezet voor een tal van klussen, van verkoop, tot klantenservice, tot telefonische enquêtes. Nuworkz heeft gemotiveerde Workerz die vandaag nog de telefoon aan hun oor zetten. Zo heb jij altijd genoeg bellers op jouw klus.

Sales & Promotie

Het is belangrijk dat jouw merk door mensen wordt gezien. Dat gebeurt steeds vaker online, maar er zijn nog steeds veel effectieve offline manieren om jouw klanten te bereiken. Nuworkz levert promotiemedewerkers voor grootschalige marketing acties in alle grote steden, zoals flyeren, samples uitdelen, hosts en hostesses op beurzen en nog veel meer. Jij levert te promotie, wij de mensen.

Horeca & Catering

Hoe vind je genoeg mensen voor je bar, restaurant of hotel in tijden van enorme personeelstekorten? Zet je klussen in de kijker bij Nuworkz! Van keukenhulp tot barista en van bartender tot ober, je hebt binnen no-time extra horecapersoneel in huis.

Junior IT functies

Ben jij op zoek naar betrouwbare, hardwerkende IT medewerkers? Je bent niet de enige, want het personeelstekort in de IT is ernstig. Hoe zorg je dat je op drukke tijden genoeg mensen hebt en geen kostbare klanten verliest? Via Nuworkz vind je heel gemakkelijk flexibel verkooptalent voor jouw winkel.

Logistiek

In de logistiek heb je te maken met enorme pieken in werkdruk, afgewisseld door stabiele, rustigere periodes. Hoe zorg je dat je tijdens piekperiodes over genoeg personeel beschikt? Met een poule van gemotiveerde workerz kun je elke uitdaging aan en je schaalt gemakkelijk weer af als het rustiger is.

Studententenwerk

Komt jouw organisatie om in het administratieve werk, of heb je een data-entryklus die heel secuur uitgevoerd moet worden? Doe het dan niet zelf, maar huur heel eenvoudig een werkstudent in! Nuworkz barst van het talent in opleiding, studenten die niet alleen hard, maar ook slim kunnen werken. Nuworkz maakt het mogelijk.