Hey, tof dat je ons wilt helpen! 

Extra geld naast je baan, wie wilt dat nou niet? 

 

✔ Geen verplichtingen

✔ uitbetaling na één maand

✔ Familie/vrienden & Nuworkz helpen

 

Hoe werk het? 

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe mensen voor onze klanten, en daarbij kan jij ons helpen. Jij kent weer mensen die wij niet kennen, denk aan vrienden/familie, de buurman, oude klasgenoten enzovoorts. Onze kenniscirkel stopt ergens, maar als wij onze netwerken bundelen dan is het netwerk oneindig. Probeer bij deze personen Nuworkz aan het licht te brengen en verdien zo een leuke commissie! 

 

slagingspercentage 78%

Ons slagingspercentage is hoog! 78% van het grote aantal mensen die naar ons zijn verwezen hebben wij kunnen helpen aan een nieuwe (bij)baan. 

 

Hoe weet  ik wie schikt en wie niet? 

Bekijk onze actuele vacatures en kijk eens goed wat er tussen zit, breng deze vacature aan het licht bij de persoon uit je eigen netwerk! 

Of

hoor jij nu iemand zeggen dat hij opzoek is naar een (nieuwe) baan ? Ideaal voor Jou, dan weet jij wat je kan doen! Breng ook bij deze persoon Nuworkz aan het licht, en wij zullen hem/haar verder helpen in de zoektocht. 

 

Hoe zit het het met de gunst?

Lees hieronder alle informatie over het financiële gedeelte.

krijg ik altijd een gunst van €500 ?

Het zou bijna te mooi klinken om waar te zijn, maar over het algemeen ontvang je van ons een gunst van €500,- voor het helpen van het vervullen van de functie. Zie hieronder wanneer er een uitzondering van kracht is. 

Uitzonderingen 

- Parrtime baan (in een lagere sector) 

- Bijbanen

 

Bij uitzonderingen zal een medewerker van ons jou inlichten zodra wij hebben vernomen dat de kandidaat zich via jou heeft gemeld! 

Hoe werkt de betaling, en de procedure?

Zodra je de persoon vanuit jou eigen netwerk aan het licht brengt, starten wij een sollictatie procedure op. Deze duurt ongeveer 1 a 2 weken. 

Vervolgens gaat de kandidaat één maand op proef, zodra de kandidaat deze heeft voldaan dan ontvang jij na 31 dagen van de proefdag het geweldige bedrag van €500,- 

Een medewerker zal vervolgens contact opnemen om de gunst over te boeken. 

Samen doelen bereiken die anders onmogelijk zijn!

Voor jou is de gunst van €500,- natuurlijk heerlijk en leuk extra het past natuurlijk goed in het spaarppotje ;) Jij kan dus leuken dingen ervan gaan doen! 

 

Maar zonder jou was het voor ons onmogelijk om de gunst van €500,- aan jou te overhandige, dus zo zorgen wij er samen voor de het onmogeklijke mogelijk wordt. 

Waar wacht je nog op?

Kom op wij gaan zoeken!

Leroy Durieux Nuworkz CEO Eigenaar

Heb je nog vragen? 

Mocht je mij tegenkomen spreek mij gerust even aan, dan bespreken wij al je vragen! Of stuur mij gerust even een appje!